Cégünkről

A Csavar Centrál Bt. 2010. márciusában alakult. Cégünk a Hexagon Plusz Kft-ből vált ki és lett önálló kis- és nagykereskedés. Több mint 7000 termékkel várjuk kedves vásárlóinkat. Jelenleg is több mint 1000 céggel állunk kapcsolatban, viszonteladókkal és nagykereskedésekkel egyaránt.

Üzletünkben nem csak kötőelemeket, hanem kéziszerszámokat is kínálunk partnereink részére. Célunk, hogy jelenlegi és leendő partnereinket egyaránt gyorsan és pontosan, a lehető legjobb minőségű áruval szolgáljuk ki.

A termékeink 80 %-ban importból, 20 %-ban belföldi beszerzésből származnak. A forgalmazott termékek túlnyomó részt szénacél kötőelemek, mint például: alátét, anya, menetesrúd, hatlapfejű csavarok, forgácslapcsavar,állvány és kapupánt csavarok. Természetesen vállaljuk szabványtól eltérő, egyedi, rajzos termékek beszerzését is, illetve más felületkezelt (nemesacél, deltaton, dachromat, hőkezelt) kötőelemek beszerzését is.

Vásárló partnereink között tudhatunk jó néhány piacvezető céget a kereskedelmi tevékenységet folytató vállalkozások közül ugyanúgy, mint a végfelhasználók területén. Rendszeresen szállítunk kötőelemeket, csavarárut forgalmazó kiskereskedelmi egységeknek, szaküzleteknek, valamint barkácsboltoknak is.

Reméljük, hogy árainkkal, szolgáltatásunkkal és folyamatosan bővülő áruválasztékunkkal elégedett vevőink között tudhatjuk Önt és munkatársait!


_______________________________________________________________
Csavar Centrál 2010; Resolution 1024x768; Created by kistsibe